Min blog

Velkommen

Hej med dig og aller hjertens velkommen til min blog. En blog hvor jeg vil berette lidt om mig selv, mit og alt det andet der sker hos og omkring mig.

 

Mit navn er Mette. Årgang 1969 (Røgen fra de mange lagkagelys bliver godt nok mere og mere voldsom, men jeg har det godt!)

 

Jeg lider dog af psykotisk rejseglæde! Der findes, som mange eventyrlystne sikkert kan nikke genkende til, ikke nogen lægevidenskabelig kur mod det, men jeg har oplevet, at det er absolut til at leve med, når jeg rejser ud i verden! Om det er til Møn eller Paris. Det er ligegyldigt. Jeg får simpelthen solskin mellem ørerne. Jeg har en pensionsopsparing, men jeg har også en tro på, at vi skal leve, mens vi gør det – og kan det! Og ikke mindst vil det! Og jeg vil det her liv!

 

På mit CV kan jeg i uvilkårlig rækkefølge bl.a. skrive mor, kæreste, blogger, dykker, eventyrlysten, gast på Stillehavet, ski entusiast, rødvinselsker, aktiv medlem af løbeklub, open water svømmer, venskabsplejer og ejer af dynamisk livsmuskel. 

 

Jeg har siden en flot solskinsdag i maj 2012 været kæreste med Charlie, og så er jeg mor til tre voksne æg. De er naturligvis min store kærlig og kilden til evig stolthed.

 

Ha´ en herlig bravissimo dejlig dag derude og kom snart igen!

 

Mette

 

Copyright © 2013-2018 Mig og mit

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Christina Bursell | Svar 01.10.2013 15.02

Hej Mette - måtte bare ind og læse - fantastisk - du er dejlig og sjov, vidste det, men fantastisk at vi må være med. Kærligst Christina

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
24.06 | 14:32

Jeg er naturist på Lyngbo camping i Henne. Kan varmt anbefales, særdeles når man er i overgangs alderen som jeg😉

...
14.02 | 02:37

Den med uvejret 6/2 må jeg nok tage ansvaret for, dog var det høj sol her. Glæder mig til at læse mere om din fantastiske færd.

...
24.01 | 13:01

Man kan som almindelig arbejdsslave blive helt misundelig (Bortset fra man skal op i en mast). Her er alt vel😊. Nic har boret og hamret et stativ op😝🤗

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE