Min blog

Jeg var her den anden dag ude at løbe mig en tur. Det var en af de dersens maratoner! Min debut. Copenhagen Marathon. Jeg havde hele vinteren trænet op sammen med min løbeklub i Jyllinge, så jeg var klædt på til det. Skulle man mene … Og endelig kom dagen så!

 

Jeg gennemførte, og det var faaaaantastisk! Men ellers var det frygteligt – det meste af tiden! Det gik ellers godt i starten. Jeg lagde mig sammen med nogle af mine løbekammerater bag fartholderen, der havde en ballon hæftet på sig med tiden 4 1/2 time. Det var en kilometertid på 6.24, som jeg burde kunne holde. 

 

Starten gik, og alt var godt. Lykkelig uvidende om tiden forude … Der var depot og toiletter ved ca. hver fjerde km. Da vi kom til det første depot, drak jeg en stor tår vand og en stor tår energidrik – lige som anbefalet. Man fik dog ikke mange sekunder til at sluge det i. Videre. Vi havde en tid at overholde. 

 

Jeg kunne så mærke, at jeg skulle på toilettet (læs: skide! Pardon me – men bare for at sige det, som det er). Jeg løb en lille smule i forvejen, ankom til næste depot, slugte væsken, ind i toiletvognen og klarede hvad jeg skulle klare og ud igen. Det passede perfekt med, at ballonen løb videre. Genialt. Vi løb. 

 

Efter et par km kunne jeg mærke den velkendte rumlen i maven igen! Pokkers! Jeg løb atter i forvejen, men denne gang var der lidt kø ved toiletvognen, så da jeg endelig kom ud, så var ballonen passeret. Jeg måtte sætte farten op. Puha. Jeg fik endelig indhentet ballonen og mine løbekammerater. Den tur tærede lidt på kræfterne. Øv! 

 

Og så skulle jeg sagsuseme prutte stort igen. Som i NU! Kraft eddermame og sgu fanden! Jeg havde fået diarre, og det ved mange formentlig af egne erfaringer, at det spøger man ikke med. Jeg fandt et sted. Men nu var ballonen stukket af. Jeg måtte lade den og vennerne slippe. ”Hej hej”. Jeg begyndte nu at få mavekramper. Og det var varmt som ind i helvede! Solen smaskede direkte ind i hovedet. Jeg drak ved hver depot, men jeg begyndte nu også at blive svimmel. Jeg måtte en fjerde gang finde et sted at få klaret den lille sag! Satans os! Ud over det koster tid og fysiologiske kræfter, så er det altså bare ikke nemt at skulle skynde sig med at tage svedramte trusser og løbetights på plads!

 

Det var så heldigvis sidste gang, jeg skulle bokse med bar popo, men jeg havde som sagt mavekramper. Så jeg måtte ned og gå engang imellem. Det gjorde simpelthen hen for ondt at løbe. Jeg kom til 21 km mærket. Jeg havde da kun løbet halvdelen af turen! Temmelig modløs fortsatte jeg til 22 km. Jeg overvejede seriøst om jeg skulle droppe ud. Jeg var virkelig svimmel nu. Min motorik var som eftervirkningerne af for meget sprut! Folk var begyndt at bukke under og fik hjælp af samariterne. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg skulle lige give den et par km mere og så se. Det hjalp helt klart mentalt, at der rundt omkring på turen stod velkendte ansigter og heppede højt og inderligt. Tak for jer. I gjorde underværker.

 

"Pludselig" kom 30 km mærket (ha - som om det var spor af pludseligt …) og da vidste jeg, at nu kunne jeg under ingen omstændigheder stoppe! Om jeg så skulle gå hele vejen, så skulle jeg bare gennemføre! Det var så også omtrent her, at jeg kunne mærke, at der foregik noget "sjovt" i min højre sko! To tæer var oppe at slås om pladsen (de er nu blå). Men det evnede jeg heldigvis at kunne ignorere sådan nogenlunde. Maven og min svimmelhed var det værste. Så jeg fortsatte mit ynkelige mix af gå og løbe, drak ved hvert depot, spiste bananer de steder, hvor de blev tilbudt. Jeg kunne næsten ikke få mere væske ned. Jeg havde en følelse af, at det stod i min hals og skvulpede! Men jeg fortsatte. 

 

Da jeg havde passeret 40 km mærket, da blev jeg lettet. Næsten og lige ved at være. Jeg jagtede 41 km mærket, men – hvor "Hvor pokker bliver det af? Er jeg løbet forbi? Eller værre endnu – der er langt derhen!". Jeg var atter nede at gå, da jeg stødte på nogle fantastiske heppere fra løbeklubben "Løøøøøøøb Mette. Målet er lige dernede". Jeg fik øje på noget blåt længere nede af gaden. "Er det målet?" spurgte jeg forventningsfuld. "Ja for pokker. Løøøøøøb!" – og så kan det ellers nok være, at jeg fandt de aller sidste dråber af saft og kraft, der var tilbage i mig – og løb. Sådan lidt Forest Gump agtigt. Min kæreste stod ved mållinjen og råbte til mig. Ooooooj, det var en god følelse. Det gjorde mig godt.

 

Jeg blev ikke rørstrømsk, som forventet, men jeg var simpelthen så aller helvedes glad, da jeg kom over målstregen. Og lettet. Noooooj, hvor jeg var lettet. Jeg gjorde det! Jeg åd den store elefant én bid ad gangen. Jeg var 4.47.58 om at komme igennem den pinsel. Samme tid som hver af mine tre fødsler ... Jeg er lidt skuffet over min krop, men jeg ved jo godt, at jeg skal være tilfreds. Det er ”sølle” 17 minutter langsommere end forventet, men alligevel! Nu kan jeg så ikke rigtig finde ud af om det skal være en solo oplevelse, eller om jeg skal prøve at gøre det bedre! Det må tiden vise.

”Hej Mette. Har du gang i nogle nye eventyr?” Jeg mødte en bekendt, og hun var nysgerrig på, om jeg atter var i fuld sving med planlægningen af spændende eventyr. Nye oceaner at krydse? Nærgående træf med store hajer eller hvad med en omgang eksotisk hiking i klipklapper?

 

”Ja, det har jeg”, kunne jeg glad røbe over for hende. Jeg har gang i et nyt eventyr. Jeg skal flytte sammen med min kæreste! Igen. Og jeg glæder mig for vildt. Igen. For ja, vi har boet sammen – indtil den dag hvor vi så ikke ville bo sammen mere – og så boede vi hver for sig! Syv dejlige år er der gået med at være kærester, samboende, ikke kærester, kærester på ny og nu atter sammenboende. Den korteste periode var den, hvor vi ikke var kærester. Halvanden måned gik der med det pjat. Men det var nødvendigt pjat. Det hænder, at man får smidt guld på gaden før end man opdager, hvad man har mistet! Vi formåede heldigvis at samle det op igen, og nu passer vi på det.

 

Jeg er derfor nu i fuld sving med at lukke ned for livet, som jeg har kendt det de sidste 2½ år i Roskilde. Opsige lejlighed, afmelde bredbånd og dyr DR licens, sælge lidt ud af mine møbler og ikke mindst finsortering af sjove ting og umulige sager, som stille og roligt har fundet sin vej ind i mit hjem.

 

Det er en spændende tid, men også en tid, der giver lidt kriller i maven. På den helt okay måde. Jeg glæder mig voldsomt meget til atter at bo sammen med ham, jeg elsker og holder af. Omvendt så har jeg haft det fantastisk i mit lille slot i den midtsjællandske domkirkeby. Jeg har formået at få max ud af min tid som ikke sammenboende kæreste. De 59 M2 i nummer 33b, st. mf. tv. var stedet, hvor jeg var Dronning. På slottet skulle jeg på ingen måde tage hensyn til nogen eller noget som helst. Der var totalt enevælde! Og jeg var vild med det. Ærlig talt.

 

Det er første gang nogensinde, at jeg har prøvet at bo alene, og jeg var god til det! Alle burde prøve det, men jeg skulle nå at være en ældre kvinde før end det blev min tur. Jeg nød, at der kun var mig til at støve, rode i køkkenet, at der var fred og ro til læsning af mine bøger – og det bedste af det hele: sidde med fuld kontrol af fjernbetjeningen til TVét. Det var fedt. Der er slugt mange kærlighedsfilm. Men … der var så også kun mig til at tale med, servere aftensmad for samt solo grin og tårer over ligegyldige TV-programmer. 

 

Men den epoke lakker hastigt mod enden. Jeg er klar. Jeg har udlevet den oplevelse. Nu skal jeg til at dyrke alt det fantastiske ved tosomhed. Det bliver skønt alle ugens dage at vågne op sammen med HAM. Ikke længere at bo i en weekendtaske. Jeg glæder mig til at komme hjem fra job og have min elskling at vende dagens store og små ting med. At have en mand, der vil skamrose mine tørstegte kyllingebryster – made for two. Jeg skal sidde og prøve at fokusere på indholdet i min bog samtidig med at jeg nusser ham på ryggen. Han vil imens zappe voldsomt maskulint ned gennem tv-kanalerne – kærlighedskanalerne er naturligvis et no go! Men han kan heldigvis mægtig godt lide kys og varme kram, så det skal jeg dæleme nyde ubegrænset adgang til 24/7.

 

Dronningen af 33b abdicerer. Jeg er klar. Det bliver et eventyr.

Tid til lidt skriv. Om et emne noget så hyggeligt som en bisættelse!

 

Jeg var til en bisættelse tilbage i februar. Det var min biologiske mor Kirsten, der skulle tages afsked med. Hun blev 72 år. Hun havde halskræft, og hun boede det sidste år på et plejehjem på Lolland. Hun har været en del af mit liv, men de sidste 3-4 år havde vi ingen kontakt. Mit valg. Jeg så hende dog en gang sidste år i maj, da jeg var kommet hjem fra mit sejlereventyr. Hun havde da været indlagt på hospice i Bandholm, men var i bedring og kom på plejehjem. Jeg så hende ikke siden, men vi havde den dag i maj nogle mægtige dejlige timer sammen, så alt er godt. I hvert fald set fra min side.

 

Det var en smuk, men også en lidt tragisk komisk bisættelse. Jeg er altid så bange for at komme for sent, så jeg var der allerede over en halv time før. Helt nede i Stokkemarke Kirke tæt på Knuthenborg. Jeg vidste, at vi ville være mindst fire personer: et nabopar der har taget sig helt enormt meget af Kirsten de sidste par år, min helsøster Karin og jeg. Karin har ikke set vores fælles mor siden, at hun var 3 år. Jeg forestiller mig,  at hun var der for mentalt at sætte punktum for det, der kunne have været, men som absolut ikke var!

 

Jeg ankom, og der var nogle mennesker, som jeg hilste pænt på. Du ved med hånd og navn. De hilste pænt igen. Jeg tænkte, at det var da så fint, at der kom flere. Det gik dog hurtigt op for mig, at det var bedemanden, hans assistent, en gammel kvindelig orgelist, en salmesanger (kender ikke titlen for den opgave) og til sidst præsten, som jeg havde hilst på …. Præsten kunne jeg nu godt gennemskue, men jeg anede jo ikke hvem, de andre fire var! Lidt efter kom naboparret Kurt og Jytte tussende. Og derefter Kirstens veninde/nabo Anni og endnu et nabopar. Alle gamle og søde mennesker. Til sidst ankom – helt ovre fra det mørke Jylland – Karin og hendes mand Alex. Vi var otte i det hele!

 

Der sad vi så, alle otte af os, på kirkebænken, indhyllet af den specielle stemning der er ved en bisættelse. Jeg prøvede at mærke efter hvordan jeg havde det med det hele, fiskede formålsløst en kleenex frem for sikkerhedens skyld, småsnakkede lidt med Karin. Vi har kontakt via facebook, men har ikke set hinanden i mange mange år. Jeg kikkede på den helt utrolige smalle hvide kiste med den flotte, men meget beskedne buket blomster ovenpå. Kommunen havde arrangeret bisættelsen. Det slog mig "hvem skal bære kisten ud?" For jeg havde set ligvognen holde parkeret liiige uden for kirkedøren med bagklappen åben. Jeg spurgte Karin, men hun mente, at den nok blev trillet ud. Nå? Ja? Hvad ved jeg. 

 

Da bisættelsen kom til sin ende, sagde præsten, som telefonisk aftalt, at ceremonien sluttede i kirken og fortsatte: "kisten bliver stående …. eller … hvad siger du?" nærmeste råbte hun gennem den tomme kirke ned til bedemanden på bagerste række. Hun fortsætte "altså, jeg kan godt bære, og det samme tænker jeg, at I tre kan?" Den var henvist til Karin, Alex og mig. Vi nikkede. Vi manglede så stadigvæk to – meget gerne med motorikken i orden ... Det endte med Kurt og den anden gamle nabomand. Præsten fik os snildt fordelt omkring kisten. Karin og jeg fik fødderne: vi gik forrest!

 

Os i dette sporadiske og temmelig umage sekskløver fik kisten båret så fint ud til bilen. Naboparret havde som de eneste en rød rose, som de hver lagde på kisten. Jeg forbandede mig selv over, at jeg ikke havde tænkt den empatiske tanke. Men det kunne jeg ligesom ikke rigtig bruge til noget. Bilen kørte væk med Kirsten. Jeg fik overrakt kuverten med kondolencerne, der var vedhæftet bårebuketterne. Der var tre! Ak ja.

 

Vejret var virkelig fantastisk, ceremonien smuk, stemningen fin, men jeg håber inderligt, at når det bliver min tur, at forsamlingen vil være lidt mere fyldig, og at der vil blive fældet et par tårer eller tre mere og smilt lidt bredere – fordi jeg har været, og fordi jeg vil blive savnet. Ingen tvivl om at de fem gamle naboer, der var kommet, at de var kede af det. De holdte af Kirsten. Dejligt at vidne. Jeg selv var trist. Trist over at Kirsten ikke er mere og ærgerlig over den for mig ensomme afslutning på et forhåbentligt godt liv for Kirsten. Og så var der Karin, som givetvis har siddet med sine specielle følelser, og slutlig husbonden Alex som i sagens natur ikke havde nogen som helst aktier i kvinden.

 

Det vigtigste af alt er trods alt, at vi fik sendt Kirsten godt af sted, og gerne af et godt hjerte. Det følte jeg, at jeg oprigtig kunne gøre. Jeg hviskede taknemmeligt "tak for livet". For uden hende, ingen mig!

 

Det var ordene fra mig.

Jeg har i dag været på field research. En længere en af slagsen. Jeg vil vove den påstand, at jeg har skaffet rigeligt med data til at kunne konkludere! Hvis det skulle være.

 

Jeg bruger for tiden min hverdag på et ”salgspsykologi og grundlæggende salg” kursus. Jeg er næsten halvvejs fra at kunne kalde mig selv for en serviceambassadør. Kurset går ganske simpelt ud på at lære om salg og service. Super spændende. Jeg har det fuldstændig som f.eks. dengang, jeg var gravid, og som da jeg købte min Citroen C1. Pludselig så jeg babyer og små rullende citroner alle steder, jeg kikkede hen. Disse dage er det så service – eller mangel på sammen – der fanger min opmærksomhed.

 

Dagen i dag begyndte ellers godt. Spændende indlæg på kurset om turisme i selskab af supersøde medkursister og en kompetent og gavmild underviser. Klokken 13.30 fik vi fri. Halvanden time før planlagt fyraften. Luksus! Ja tak til det. Det gjorde ikke rigtig noget, at jeg på min 10 minutters gågang til S-toget i Hellerup blev våd af regnen. Pyt. Jeg ankom til Hovedbanen og kunne omkring kl. 14 gå direkte ind i mit regionaltog til Roskilde. Halleluja. Alt spillede for mig.

 

Vi var lige nået til Valby, da vi fik at vide, at der havde været en personpåkørsel ved Hvidovre. Puha, frygteligt. Vi skulle liiige afvente yderligere information. Beskeden lød efter en god rum tid, at vi skulle retur til Hovedbanen, men derud over vidste togpersonalet ikke noget. ”Hold øje med tavlerne og lyt til højtaleren” sagde togdamen over højtaleranlægget. Vi tøffede stille og yderst langsomt retur til udgangspunktet. Vi fik den tvivlsomme ære at blive sat af ude på perron 26. Helt derude under åben himmel, hvilket betød at vi måtte gå retur til de øvrige spor i regnen! Øv os! Men pyt da … Jeg var stadigvæk optimist.

 

Inden på Hovedbanen summede det af forvirrede medpassagerer. Mange passagerer. Især turisterne gik rundt som vandrende spørgsmålstegn. De forstod intet, for al information foregik på dansk. Der blev ikke sagt noget i højtalerne. I hvert fald ikke noget, man kunne høre. På tavlen stod der blot, at der havde været en personpåkørsel, og at vi skulle lytte efter højtaleren! Hmm … Der var servicepersonale på gulvet, der messede det samme om og om igen ”Vi ved ikke hvornår, vi får lov til at køre. Hold øje med tavlen og højtaleren”. Der kom på et tidspunkt en mand med logo på poloen. Han virkede lidt højt på strå. Han råbte ud over forsamlingen ”Hør efter hvad jeg siger. Jeg siger det kun én gang, så jeg vil anbefale jer at høre efter”. Uha! Det ville jeg jo rigtig gerne. Jeg havde klart forstået, at jeg kun fik ét skud i bøssen til at modtage vigtig information. Jeg fik dog kun fat i halvdelen, for han ville naturligvis gerne tale til hele pøblen, men hver gang han vendte sig mod modsatte side fra hvor, hvor jeg stod, ja, så forstummede hans visdomsord! Pokkers os! Hvad gør en klog? Klokken var da omkring 16.

 

Pludselig fik jeg nys fra en anden passager om, at s-toget var begyndt at køre sporadisk igen. Der var endelig lys for enden af tunnelen. Jeg gik i gåsegang sammen med de andre håbefulde pendlere til perron 11. Toget kørte søreme! Juhuu. Pyt med at toget stoppede ved enhver station, den mødte på sin vej! Vi var på vej! Endelig ankom et stk. totalt overlæsset tog til Høje Taastrup Station. Så var det kun én etape tilbage. Den hjem til Roskilde.

 

Klokken ca. 17 fik jeg en plads i regionaltoget mod min by. Jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg skulle kapre toilettet. Der ville min en meters intimsfære være intakt, men jeg besindede mig. ”Tag dig sammen Mette”. Vi var mange, der var kommet om bord, og blot ventede på afgang. Jeg valgte at deltage i en hyggesnak med dem, der stod omkring. Vældigt hyggeligt. God ånd og varme smil, altså lige til vi fik at vide, at vi skulle gå ud af toget igen! ”Hvad nu?” Det ikke var beregnet til passagerer! Ej altså. Skulle vi grine eller smågræde?

 

Nå, det kunne jo ikke hjælpe noget at pive, så ud med os. Så stod vi der på perronen og prøvede at regne den ud. ”Hvad så?” Jeg kunne se, at ovre på en anden perron, der var et tog med snuden den rigtige vej. Jeg løb alt, hvad mine fødder evnede. Jeg var glad. Jeg nåede toget. Men toget skulle åbenbart ikke nå noget lige nu. Det afventede nemlig personale fra København. De var på vej i taxi! Jabadabaduuu.

 

Klokkens visere nåede en 15 omgang eller mere mens vi i fællesskab spiste lystigt af indeklimaet. Ikke så rart. Vi fik nu over togets højtaler den opfordring, at hvis vi var hurtige, så kunne vi nå at løbe op af trapperne og ned på den anden perron – og så tage et andet tog. Fint! Vi løb! Det vil sige, at vi løb en ca. 20-30 meter hen af perronen for så at se, at toget kørte! Bare lige sådan hej-hej! Tilbage til det førerløse tog. ”Ups. Det må I undskylde” lød det i højtaler!

 

Endnu en 15-20 omgange i urets retning, og endelig – ohe Gud – endelig hørte vi den længe ventet togfløjte og dørene blev forsejlet. Endelig kunne vi køre. Sølle ti minutter skulle jeg køre med før end jeg kunne stige af i Roskilde. Jeg plejer at bruge en 20-25 minutter på togturen fra Hovedbanen til Roskilde Station. Turen tog mig i dag fire timer! F.I.R.E timer Mulle! Men DSB er ikke uden humor. Togføreren sagde, at han var godt klar over, at vi var temmelig forsinket, men han skulle nok gøre alt for at indhente et minut eller to …

 

Nok research for i dag. Konklusionen er ikke den allerbedste service ud i information fra DSBs side, men det gik jo. Jeg kom hjem. Jeg er nu træt. Jeg skal snart med toget igen …

 

Pendleren Mette

 

P.S. Tror nu ikke at mit liv kun handler om mig, mig, mig! Jeg ved godt, at ovenstående er luksus. Blot spas og sjov ballade med noget, der i dag var lettere træls for mig, men det er naturligvis ingenting i forhold til alverdens ulykkeligheder. Jeg sender en tanke til de stakkels pårørende, der i dag gennemgår et sandt mareridt. Dem der mistede ved påkørslen. Jeg har kun mistet tid. Herregud. De har mistet en kær.

Jeg havde første skoledag i dag! Ligesom mange andre af landets borgere. Det kan man vel ikke blive for gammel til? Jeg skal være ærlig at sige, at jeg var da super spændt. Denne gang var der dog ingen kære mor til at følge mig af sted, men så er det jo godt, at jeg for længst har lært at klare mig selv. Sådan da!

 

Jeg havde renset ørerne og taget et par pæne bukser på. I mit skoletaskenet var der en lånt bog om salgspsykologi fra biblioteket og en sund madpakke. Jow, jeg ville rigtig nok gerne vise Hr Lærer, at jeg har styr på mig selv! Jeg er klar til at blive den nye serviceambassadør.

 

Min skole ligger i Hellerup, og her skal jeg de næste 6 uger suge viden til mig på KEA (Københavns Erhvervs Akademi). Jeg har gaflet mig et kursus for sådan en som mig. Som er ledig. Jeg skal lære noget, så jeg ikke længere er ledig. Smart, hva`! Kurset hedder ”Salgspsykologi og grundlæggende salg”. Et akademimodul. Oj, det er spændende. Ærlig talt. Altså for mig.

 

Vi er 12 kursister. 12 meget forskellige mennesker. Det eneste vi umiddelbart har til fælles er den, at vi pt ikke selv tjener til vores egen føde. Vi skal hjælpes. Og det bliver vi så. Vi sidder i hestesko. For enden af den sko, da er vores to undervisere. Henning og Julie. Henning er et sted i 50érne og ligner lidt den engelske 80ér sanger Paul Young, så ham kan man godt holde ud at se på. Hans yngre og vældige yndige medunderviser er hustruen Julie, og hun er et skår. Og de virker begge meget kompetente. Så alt er umiddelbart godt for øjne og ører.

 

Jeg var nummer tre, der ankom til lokale 116. Der sad allerede en stille kvinde, som jeg ikke husker navnet på, og så var der en ældre herre. Han hedder X. Hr Pokkers Træls kan vi kalde ham for. Jeg er meget bange for, at han er selvudnævnt som tredje underviser. Kender du typen? Selv i introduktionen af kurset evnede han ikke at holde sin kaje. Flere gange bød han ind med irrelevante kommentarer og såede et par gange tvivl om det, som de to undervisere sagde. Træls! Min fornemmelse er, at han formåede at småirritere flere af os alle inden, at timen overhovedet ringede ind. Han startede bl.a. med at konstatere, at der hvor jeg havde sat mig (to stole væk fra ham) var et meget meget dumt valg. Jeg smilte til ham. Han fortsatte ironisk med, at jeg ”eeeendelig” skulle passe på med at sætte mig for tæt på ham! Alt sammen få minutter efter vi havde hilst pænt goddag! Han fik et smil mere. Få minutter efter bad han en anden kvinde, der sad og viftede lidt med et blad, om at lade være med at være så fjollet. Så varmt var det jo heller ikke i dag! Hmm … så sidder man i sit stille sind og håber, at man ikke kommer i gruppe med ham! Men nu er det jo et kursusforløb i at være serviceambassadør, og man kan jo så øve sig rask væk på ham!

 

Jeg formåede heldigvis at være fin og pæn hele dagen, men det var da lige ved at gå galt under frokosten. Jeg havde troet, at en skole i fancy Hellerup havde bestik til brug for en voksen kvinde som mig, men nej. Jeg sad dér på min elevstol og skulle med klør fem pænt spise min højbelagte æggemad med skiven skåret tomat og en vældig gavmild klat mayo. Det er ikke nemt. Det er det altså ikke. Det skrider! Ud over fingrene og hen ad kinderne! I morgen tager jeg en klapper med!

 

Nå, men til trods for smattet frokost og en mærkelig medkursist, og dem skal der tilsyneladende altid være på et hold, så er jeg pokkers forventningsfuld. Det smukke lærerpar har slået stort brød op, og de har et kæmpe netværk, som de gør flittigt brug af, så mange af os kommer i arbejde. Har de sagt. Måske også mig?

 

Jeg glæder mig allerede til i morgen. Skoledag nummer to. Hit me!

 

Eleven Mette

 

P.S. Da jeg havde skrevet ovenstående færdigt i min ”dagbog” og ville hoppe i et par bløde bukser, da opdagede jeg, at mine bukser var revnet bagpå … Lige midt på baglåret! Uden at jeg har opdaget noget som helst. Mærkeligt. Nu kan jeg så tænke over, hvornår på dagen, det er sket … Om Paul Youngs ”tvilling” har set det, og hvad med de andre på kurset? I toget? På gaden? Suk! Jow jow, jeg skal nok få et arbejde … en dag! Jeg glæder mig dog stadigvæk til i morgen. Jeg kommer, og jeg vil atter prøve at være pæn!

 

Nyeste kommentarer

22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
24.06 | 14:32

Jeg er naturist på Lyngbo camping i Henne. Kan varmt anbefales, særdeles når man er i overgangs alderen som jeg😉

...
14.02 | 02:37

Den med uvejret 6/2 må jeg nok tage ansvaret for, dog var det høj sol her. Glæder mig til at læse mere om din fantastiske færd.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE