Min blog

Og hvor er du så fra?

Jeg var for et par år siden til en havefest - i Nordsjælland et sted. Jeg stod sammen med et par kvinder, hvoraf den ene havde tre små og fantastik bedårende piger med. De var alle tre ens klædt i fine kjoler, og de vakte i den grad opsigt. Det var tydeligt, at det ikke var kvindens biologiske afkom. Ja, ikke fordi hun ikke selv var køn, bevares, men de tre søstre var - til forskel fra deres nordisk udseende mor - meget mørke i både hud og hår. Kvinden fortalte stolt om pigerne, at de var adopteret og var biologiske søstre. Jeg mener at huske, at de var fra Colombia.

 

Den anden kvinde i vores selskab, Maria, gik så i gang med at berette om, at hun også var adopteret, og man kunne tydeligvis se, at hun var fra Korea. Snakken gik derefter lidt på den udfordring, der er i at være født i et andet land, med en anden arv, kultur og ikke mindst kulør - og nu skulle vokse op i Danmark.

 

Det blev min tur til at byde ind i samtalen, og jeg kunne fortælle, at også jeg er adopteret.  At det havde været en positiv oplevelse for mig, ikke spor traumatisk (af hvad jeg husker af) osv. De to kvinder kikkede nysgerrigt på mig. ”Jaaa?” - og ville mægtig gerne vide mere om mig. Bl.a. hvorfra i verden, jeg så kommer? ”Mig?” svarede jeg og nikkede lidt med hovedet i sydlig retning ”Nåååe ... jamen ... jeg er nede fra Køge a …”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 18:21

Lyder måske lidt som om du ikke har et specielt naturligt forhold til nøgenhed 😉. Men dejligt at I hyggede jer 😊

...
17.03 | 11:04

Hvor er det dejligt og livsbekræftende at læse og hvor kan man kende sig selv i det (har selv mistet min mor) - tak fordi du deler❤️😘

...
26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE