Min blog

Må jeg have lov til at præsentere?

Solen skinner på det efterårsramte jordbærbed. Jeg kommer i tanke om en lille episode forrige sommer hos min kæreste, som jeg på det tidspunkt kun havde kendt en god måneds tid.

 

Vi vågnede op en lørdag morgen, og så skete der det, som der så ofte sker om morgenen: vi skulle begge tisse - NU! Men det kunne vi heldigvis gøre noget ved: Han tog det ene toilet, og jeg ville så nappe det i den anden ende af huset. Jeg drog af sted gennem stuen som Gud har skabt mig.

 

Mens flæsket dansede sin stille dans omkring mine aldrende knogler, kikkede jeg ud på himlen for at spotte vejret. Jeg fik pludselig øje på andet og mere end kun gråvejrsskyer, nemlig at der sad en ældre herre og ordnede kærestens jordbærbed! Uha! Heldigvis sad han med ryggen til mig.

 

Jeg løb fluks tilbage til soveværelset, i sikkerhed, og fortalte grinede kæresten, at det havde været tæt på, at havemanden havde set min bare popo! Eller, det mente jeg i hvert fald ikke, at han havde! Havde han? Uh!

 

Kæresten blev simpelthen så pinlig berørt. Ikke over mig, naturligvis, men over at havemanden var at finde ved bedet! Jeg fattede hat af kærestens voldsomme befippelse. Herregud, det var jo bare en havemand, der passede sit arbejde! Det kunne da ikke genere nogen!

 

Da vi var kommet i tøjet, åbnede min kæreste havedøren, tog en dyb vejrtrækning og sagde: ”Må jeg have lov til at præsentere min far?”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE