Min blog

Må jeg have lov til at præsentere?

Solen skinner på det efterårsramte jordbærbed. Jeg kommer i tanke om en lille episode forrige sommer hos min kæreste, som jeg på det tidspunkt kun havde kendt en god måneds tid.

 

Vi vågnede op en lørdag morgen, og så skete der det, som der så ofte sker om morgenen: vi skulle begge tisse - NU! Men det kunne vi heldigvis gøre noget ved: Han tog det ene toilet, og jeg ville så nappe det i den anden ende af huset. Jeg drog af sted gennem stuen som Gud har skabt mig.

 

Mens flæsket dansede sin stille dans omkring mine aldrende knogler, kikkede jeg ud på himlen for at spotte vejret. Jeg fik pludselig øje på andet og mere end kun gråvejrsskyer, nemlig at der sad en ældre herre og ordnede kærestens jordbærbed! Uha! Heldigvis sad han med ryggen til mig.

 

Jeg løb fluks tilbage til soveværelset, i sikkerhed, og fortalte grinede kæresten, at det havde været tæt på, at havemanden havde set min bare popo! Eller, det mente jeg i hvert fald ikke, at han havde! Havde han? Uh!

 

Kæresten blev simpelthen så pinlig berørt. Ikke over mig, naturligvis, men over at havemanden var at finde ved bedet! Jeg fattede hat af kærestens voldsomme befippelse. Herregud, det var jo bare en havemand, der passede sit arbejde! Det kunne da ikke genere nogen!

 

Da vi var kommet i tøjet, åbnede min kæreste havedøren, tog en dyb vejrtrækning og sagde: ”Må jeg have lov til at præsentere min far?”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 09:06

Du er for sej

...
21.09 | 07:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

...
05.07 | 14:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

...
05.07 | 07:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE