Min blog

Oj jeg skal prutte

Jeg stod i køen i Søstrene Grene, og pludselig skulle jeg BARE prutte - virkelig virkelig prutte! Men men men... jeg styrede mig naturligvis, slog krølle på ballerne og blev nærmest helt kalveknæet.

 

Mens jeg så stod dér og koncentrerede mig dybt og inderligt om ikke at slippe en livlig vind, kom jeg til at tænke på en grum oplevelse én af mine veninder var ude for en gang.

 

Hun var til noget yoga tingeling, og jeg mener at huske, at de var ved afspændingen. Musikken var i hvert fald slukket, og de lå alle dér i den dybeste stilhed, på ryggen i en rundkreds. Benene var samlet, strakt op mod loftet. Hun skulle så tage en dyyyb indånding og derefter stille og roligt sænke benene ned mod gulvet - og så var det, at uheldet skete! Min veninde slog simpelthen en ordentlig skedeprut! Bare lige sådan - pruuuuttt - og den blev ved at smælde højt og inderligt til benene lå heeelt nede på gulvet.

 

Mens koncentrationens sved begyndte at banke på i mine tindinger, kørte filmen med min veninde for mit indre filmlærred. Har du for øvrigt prøvet at spænde i ballerne alt mens du griner? Det kan man ikke, vel?

 

Oj, jeg slog en befriende prut...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE