Min blog

Ser min røv stor ud?

”Du ser tyk ud!” Ordene kom meget klart og tydeligt fra min søn.

 

Jeg havde købt mig et par fede cowboybukser. Jeg startede med at gå catwalk for min kæreste. ”Hvad synes du? Klæder de mig? Ser min røv stor ud?” bombaderede jeg ham. Han kikkede pligtskyldigt op fra computeren for at se på bukserne, mens jeg spændt drejede mig rundt.

 

Der kom en sagte mumlen fra ham. ”Øhe skat?” ville jeg vide. ”Hvad siger du? Du kan bare være ærlig” Han gentog, men det var stadigvæk meget uforståeligt, det der kom ud mellem de næsten lukkede læber. Og så var det, at han pludselig kom tanke om, at han måtte i skuret efter brænde. Det kunne tilsyneladende kun gå for langsomt?

 

Tilbage stod jeg og prøvede at kaste et kik på min egen popo. Jeg lignede en hund, der prøvede at fange sin egen hale. Jeg følte mig lige så dum, for hvad pokker betød den mumlen? Meeen, jeg tror nu nok, at jeg forstod så meget, at han var ikke så vild med de bukser. Ja?

 

Så var det, at jeg gik til min 16 årige søn. Han er så dejlig naiv og ligefrem over for det modsatte køn. Han har endnu ikke fået mentale tæsk af kvindekønnet for at være ærlig. Så da jeg spurgte ham, om han syntes, at bukserne klædte mig, så var det, at han var meget klar i spyttet. ”Nej, det gør de ikke! Du ser tyk ud, og det er du jo ikke”. Tak, det var da et svar, jeg kunne bruge til noget.

 

Nu er bukserne byttet. Kæresten er retur fra skuret, og sønnike har af mor her fået et point for ærlighed.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 18:21

Lyder måske lidt som om du ikke har et specielt naturligt forhold til nøgenhed 😉. Men dejligt at I hyggede jer 😊

...
17.03 | 11:04

Hvor er det dejligt og livsbekræftende at læse og hvor kan man kende sig selv i det (har selv mistet min mor) - tak fordi du deler❤️😘

...
26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE