Min blog

Payback time!

”Klarer du den? Eller skal du have en arm? spurgte Helle bekymret sin veninde.

 

Vi var en flok af det stærke køn på vej fra Vesterbro til Tivoli. Da vi kom frem til hovedindgangen til Tivoli, havde jeg (primusmotor på aftenens sociale samling) ikke lige tænkt på at mandeoptælle os, så ti af os strøg igennem indgangen. Vi var nået frem til Glassalen, da gåturens svage led ringede og gjorde mig opmærksom på, at jeg måtte tilbage efter dem. ”Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem på Tivolitur. Der var …”

 

Jeg fandt Helle og veninden ved siden af en uniformeret billetpasser med kasket. ”Hej og kom! De andre venter!” I min iver for at komme tilbage til resten af flokken, der nu stod og ventede foran Glassalen, kom jeg på temmelig ucharmerende vis til at skynde på de to kvinder. Det var naturligvis ikke pænt gjort af mig. Åååndskyld tøser!

 

Nå, men vi nåede endelig frem til de andre, og idet vi skulle gå hen over nogle brosten, spurgte Helle så Pernille, om hun skulle have lidt støtte? Jeg blev prompte lidt hed i kinderne ”Uj Pernille. Undskyld at jeg skyndede på jer. Har du problemer med benene, eller?” spurgte jeg med en snert af dårlig smag i munden. ”Nja … men jeg har et kunstigt ben” svarede Pernille spagt. ”Nu er jeg for alvor flov. Undskyld endnu engang for min utålmodighed” småpeb jeg. Så var det, at Pernille grinte ”Ej, det er fis. Jeg har ikke et kunstigt ben. Jeg er helt okay”.

 

Det var vist payback?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE