Et lille smil på din vej

Når tak ikke er nok

Vores lokale supermarked er et sted med virkelig god service. Hvis man spørg efter hylden med flåede tomater, så nøjes medarbejderen ikke blot med at pege i en eller anden vilkårlig retning og sløvt sige ”dernede”. Næ nej, i vores butik bliver man med et smil fulgt helt til dørs. Med så udsøgt behandling er det vel ikke for meget at give lidt igen?

 

Det gjorde min kæreste. Vi stod ved betalingsbåndet. Jeg pakkede varerne, og han havde den store pengepung fremme. Den meget unge kassedame gav kæresten returpenge og et smil. De fleste ville så nøjes med at smile tilbage, men ikke min kæreste! Nej da! Han smilte og sagde: ”Tak skat!”

 

Hvad? Der blev et øjebliks akavedhed. Hun kikkede noget forvirret på ham - og så på mig - som kikkede på kæresten, der kikkede alle andre steder end på os!

 

Med røde kinder hastede manden med de usædvanlige kærlige ord ud til bilen - med mig prustende efter med alle varerne. Han messede: ”Dét sagde jeg bare ikke? Dét sagde jeg bare IKKE!”

 

Tak skat - for et godt grin.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 09:06

Du er for sej

...
21.09 | 07:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

...
05.07 | 14:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

...
05.07 | 07:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE