Et lille smil på din vej

Evnen at høre

”A hvad siger han skat?” spurgte jeg min kæreste på bedste fru Fernando Møghe vis. Vi var just ankommet til en julefrokost hos min kærestes ungdomskammerater. Vi var i gang med at hilse på de forskellige, og nu stod vi foran Pede, en af gutterne.

 

Min kæreste sagde hej til Pede og præsenterede mig. Derefter gik høflighedsfraserne i gang. Det bør og gør man jo. De to middelaldrende mænd havde ikke set noget til hinanden det sidste års tid. Min kæreste komplimenterede Pede for, at han havde tabt sig. ”Ja”, sagde Pede ”jeg har tabt mig en 10 kg, så nu er jeg nede på 100 kg. Men jeg skal heller ikke være tyndere!”

 

Nysgerrigheden gik nu på, hvordan han dog havde tabt sig de mange kg? ”Dem har jeg klippet væk” svarede Pede, mens han skovlede chips i svælget. Eller, det synes jeg i hvert fald, at han svarede. Jeg så straks indre billeder af Dr. McDreamy fra Greys Hvide Verden. Han var i gang med skalpellen.

 

Min billedstimmel af den lækre læge blev dog straks forstyrret af min kæreste, der spurgte Pede om hun var med? ”Hun?” tænkte jeg forvirret. Jeg fattede, at jeg nok havde hørt noget forkert, så jeg måtte lige lave en høretragt med min højre hånd og få gentaget svaret. ”Han siger, at han har kneppet dem væk!” var det nøgternt svar.

 

Ohe …

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ayoe | Svar 10.12.2014 14:28

hahahahaha - fantastisk - fandens god humor TIHI

Mette | Svar 12.12.2013 07:53

Det var et super dejligt selskab, sjov aften, dejlige mennesker, men ja - sådan en "pæn" kvinde som mig når da liiige at blinke en gang eller to

Marin | Svar 11.12.2013 22:27

Oh... Det var en af de bramfri! Jeg håber selskabet var godt alligevel;)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 09:06

Du er for sej

...
21.09 | 07:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

...
05.07 | 14:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

...
05.07 | 07:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE