Et lille smil på din vej

Mindre kan da ikke gøre det?

Papægget på 10 år lider af nålefobi. Eller, hun kan i hvert fald ikke lide at blive stukket til trods for trylleplastre og kærlig omsorg. Hvilket jo ikke er spor af sjovt, når man skal have 3 x stik i forbindelse med hepatitis a + b. Men det er de barske vilkår, hvis man vil med på snorkelferie til Egypten.

 

Ved første stik havde farmand lovet, at hvis hun var dygtig, så ville hele hustanden komme ud at spise på den lokale kineser. Jeg syntes personligt, at ”gaven” i sig selv må være rejsen, men altså … til trods for ekstremt ophobede øjne, altså barnets, så vil jeg gerne takke hende for frityrestegte tigerrejer ad libitum.

 

Nå, men nu venter stik nummer to så. Den unge dame fik så i weekenden en genial idé. Syntes hun i hvert fald selv. Hun havde just hilst på naboens lille nye hundehvalp. Så var det så, at ideen opstod: ”Faaaar? Jeg har tænkt over hvilken gave, jeg skal have for at være super god hos lægen. Jeg vil gerne have sådan en bomuldshund!”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 09:06

Du er for sej

...
21.09 | 07:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

...
05.07 | 14:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

...
05.07 | 07:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE