Et lille smil på din vej

Jeg skal vist gå til Louie Nielsen

”Uha, jeg trænger til noget frisk i min mund. Et stykke tyggegymmi eller noget andet godt”. Jeg stod i mit løbeoutfit ved Smuk Kvindeløb i Roskilde sammen med mit ældste æg og løbesissen Gitte. Vi havde alle fået udleveret et startnummer samt en goodiebag med ting a la Tena, Kims rugkiks og andre livsnødvendige ting fra de søde løbsstævnedamer. Jeg stod og rodede i posen efter noget mundlækkert. Endelig fandt jeg en sort indpakning af noget, der mindede om noget tablet. Måske druesukker?

 

Jeg flåede papiret op alt mens jeg havde travlt med at skue alle de andre 1200-1400 ”konkurrenter” til dagens 5 og 10 km løb. Uden megen opmærksomhed smed jeg tabletten ind i munden, og så kan det ellers nok være, at jeg fik fokuseret på mit snaskeriprojekt! ”FØØØØØØØØØØØØØJ! HVAAAAD? HVAD HEEEELVETE HAR JEG FÅET I MUNDEN?” Føj og bvdr – og ud røg den hvide tablet hurtigere end Lucky Luke ville kunne trække sin gun. Jeg spruttede og spyttede og smagen på min tunge var ualmindelig forfærdelig. Nøøøj, det var grumt. Sikke ægget og løbesissen morede sig! Hmm …

 

Det viste sig, at det var en vasketablet! Mod svedlugtende træningstøj! Ja ja da, men så fik jeg da løbet de 10 km med ualmindelig god og frisk ånde, meeeen … Jeg skal vist gå til Louie Nielsen!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
24.06 | 14:32

Jeg er naturist på Lyngbo camping i Henne. Kan varmt anbefales, særdeles når man er i overgangs alderen som jeg😉

...
14.02 | 02:37

Den med uvejret 6/2 må jeg nok tage ansvaret for, dog var det høj sol her. Glæder mig til at læse mere om din fantastiske færd.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE