Et lille smil på din vej

Så så man lige mig ...

Flashback. Min veninde beklagede sig i dag over et par håndværkere på et stativ uden for hendes kontorvindue. Det fik mig til at tænke tilbage på en sjov lille oplevelse for mange år siden. Jeg boede i en lille lejlighed i Roskilde. Her er hvad jeg har skrevet i min dagbog 10. november 2008:

 

Så så man lige mig …

 

Så så man lige mig stå op i dag. Jeg havde en fridag og sov derfor længe. Da jeg ikke længere magtede at gasse den under dynen, stod jeg op og smed nattrøje og trusser i vasketøjskurven. Et bad skulle gøre godt.

 

På min vej til badeværelset skulle jeg gå gennem stuen. Jeg var iklædt nøgen hud og et ualmindeligt vildt morgenhår. Jeg var godt halvvejs gennem min stue, da jeg pludselig opdagede, at der var to håndværkere! Ja, altså ikke i min stue, men lige uden for mit vindue. Dér i højre hjørne af det ene stuevindue i 2. sals højde, på en lift, var der to unge mænd, der gjorde store øjne. Det var ikke lige noget, jeg havde forventet eller var blevet advaret om.

 

Aaaaaaj … Panik! I stedet for at vende om og løbe tilbage til soveværelset, hoppede jeg febrilsk videre gennem stuen og ud i entreen med hænderne flagrende foran mig i et desperat forsøg på at dække et par hoppende bryster og en madras af egen avl. Hvorfor nu det? Det var da ikke smart gjort. At løbe væk fra mit tøj? Nu stod jeg der i entreen og kunne bare stå. Stadigvæk temmelig nøgen og ingen mulighed for at dække vinduerne til. Alt mens jeg gjorde mig tanker om hvad en klog nu ville gøre, kunne jeg ikke lade være med at grine. Stakkels stakkels mænd!

 

Der var jo ikke andet at gøre end at tage mig et langt bad og så håbe på, at de to håndværkere ville være forsvundet lige så lydløst, som de var kommet. Mit badehåndklæde var et lille sølle stykke frotté, der ikke ville dække ret meget, så efter endt bad måtte jeg iklæde mig min frakke fra knagerækken. Jeg listede mig gennem stuen. Mændene var heldigvis væk. Puha. Jeg gik lettet ind i soveværelset – for så at konstatere at de nu var i gang med mit soveværelsesvindue! Tsk … så så man mig gøre brug af lamellerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 09:06

Du er for sej

...
21.09 | 07:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

...
05.07 | 14:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

...
05.07 | 07:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE