Hawaii til Fransk Polynesien

Du er modig!

Fem uger til afgang!  Sølle fem uger til eventyret som gast begynder. Og når jeg atter har fast grund under klipklapperne, så begynder en måned som backpacker. Det er godt nok mærkeligt! Men skønt, herligt, spændende – og så igen: mærkeligt! Hvad venter forude? Tja ... de næste fire måneder kender jeg rammerne, men jo ikke hvad der kommer til at ske. I hvert fald ikke sådan rigtigt. Eller faktisk slet ikke! Bevares, jeg ved, at de 3 af månederne skal jeg sejle, men hvordan? Bliver det godt? Sjovt? Røvkedeligt? Er det nogle gokkelokker, jeg skal sejle med eller er det et bundt af fantastiske mennesker? Jeg tror på det sidste, men jeg ved det jo ikke! Bliver jeg søsyg og kommer til at spytte grøn galde, eller får jeg en fest som Sørøver Sally? Jeg har mine formodninger, og de er naturligvis lutter positive, men jeg aner det i realiteten ikke! Jeg må bare vente og se.

 

Vente og se om jeg virkelig er så modig, som nogle med dyb beundring erklærer mig – eller om jeg er det modsatte: naiv! Det er sjovt som tonefaldet afslører, hvad folk mener. Det er dem, der oser af positivitet mod min kommende færd – og så er der dem, der lægger hovedet lidt på skrå, løfter det ene øjenbryn og siger med en snert af sarkasme: ”Du er modig … hva´?”. De kunne lige så godt sige ”Hold da kaje – du er da for dum!”. 

 

Og ja, måske er det super hamrende dumt at forlade sit godt betalte job, sine tre fuldvoksne æg og ikke mindst sin kæreste, familie og veninder – bare for et eventyr – men ved du hvad? Jeg vakler ikke! For hvad er alternativet? Ja, at jeg bliver hjemme naturligvis, men hvad så? Så vil jeg givetvis ærgre mig gul og grøn over, at jeg ikke greb chancen, at jeg ikke turde, at jeg ikke satsede. Jovist, min økonomi ville ikke bløde, min kæreste vil have mig at kysse på, og mine unger skulle ikke bekymre sig om jeg enten går ned med mand og mus eller kommer i vejen for en haj – men … jo, det lyder da fantastisk! Og ja, det er det også – men der er mere til livet. I mit liv. Eventyr! Drømme! Og ikke mindst en bevidsthed om, at der er en udløbsdato på det hele. Og jeg vil det hele. Jobbet, ungerne, kæresten, veninderne og selv det for mig hverdagsagtige at smide mine visne stueplanter ud. Det vil jeg også. Men jeg vil også have snaps! Livets snaps. Masser af snaps!

 

Så … jeg har udnævnt mig selv til modig, og skulle I opleve til foråret, når jeg er vel hjemme fra en forhåbentlig faaaantastisk eventyr, at jeg piver over manglende job, mønter og er i fuldstændig underskud af kys og kram, så mind mig venligst om: ”Mette, du var modig!”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helle | Svar 25.11.2017 14.39

Du ER modig. Og sej. Og ligesom H.C Andersen synes du at rejse er at leve. Og det er det sgu da i høj grad. God tur sveske.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 10:30

Meget flot skrevet Mette-stort tillykke med🥇er virkelig imponeret over at du har gennemført, helt sikkert en fantastisk oplevelse med hårdt træning inden da.👍

...
09.01 | 13:12

Du er ikke alene... ikke at jeg på nogen måde er ramt af "hedninger", men jeg har da hørt andre tale om det

...
22.05 | 19:16

Seje seje Kåsen .... sikker på, du napper endnu en om et år eller to 👍😘

...
27.08 | 22:12

Velskrevet og hele tiden på "sporet"! Dejlig sober og yderst fængende fortælling, som passende kunne have overskrift såsom; "Tidligt fra - Sent hjem" ;-

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE